Køberrådgivning

I forbindelse med huskøb har sælger sandsynligvis valgt at få lavet en Tilstandsrapport. Her skal du som køber være opmærksom på, at du overtager sælgers 20 årige ansvar. Derfor kan det måske være en fordel at få ejendommen eller Tilstandsrapporten gennemgået af en uvildig bygningssagkyndig.

Tilstandsrapporten beskriver eksempelvis ikke noget om vedligeholdelsestilstand. Her kan vi lave en vurdering af de snarligt nødvendigt vedligeholdelsesarbejder på ejendommen. Vi kan også prissætte de skader, der er beskrevet i rapporten.

Assistance ved nybyggeri

Mange vælger for tiden at bygge egen bolig. Dette sker for det meste gennem en bygmester, der leverer et nøglefærdigt hus. Ikke alle bygmestre er lige seriøse, og i nogle tilfælge bliver der bygget boliger med store byggetekniske fejl. Når du senere ønsker at sælge boligen bliver der sikkert udarbejdet en Tilstandsrapport, hvor de byggetekniske fejl vil blive fundet; og huset har måske ikke den værdi du havde regnet med. For under én promille af husets pris kan vi udføre tilsyn med byggeriet, så de kedelige fejl undgås.

 

 

Poul Pedersen, Bygningsingeniører og Konsulenter ApS - Telefon 96 60 10 10 - Mobil 23 22 05 54 - Email info@pp-ikast.dk