Firmaprofil

Poul Pedersen, Bygningsingeniører og Konsulenter ApS er en videreførsel af det velkendt ingeniørfirma PP Rådgivning A/S, som var et velrenomeret ingeniørfirma med rådgivning indenfor bygge-, anlægs- og energisektoren. De seneste 12 år var PP Rådgivning A/S specialiseret i udarbejdelse af Tilstandsrapporter og Energimærkninger ved hussalg, ligesom virksomheden de seneste par år havde udarbejdet en del energimærkninger på store ejendomme – primært for nogle af landets største kommuner opg boligforeninger.

Det er netop disse arbejdsområder Poul Pedersen ApS viderefører i den nye virksomhed. Samtidig vil ejer Poul Pedersen fortsætte med at rådgive kunder omkring de nyeste tiltag inden for energisektoren, herunder yde rådgivning til ejerforeninger, andelsboligforeninger og offemtlige bygningsejere.

Vi har medarbejdere fordelt i det meste af Jylland, så uanset hvor der skal udføres opgaver, vil det være en lokal bygningssagkyndig eller energikonsulent der kommer på besøg. Dette reducerer omkostninger til transport, hvilket kommer den enkelte husejer tilgode.

Poul Pedersen har gennem de seneste år holdt flere kurser og foredag omkring energimærkning og energibesparelser. Han er i tæt samarbejde med Energistyrelsen og kender som en af de første energikonsulenter til nye regler på området.

Ud over ovennævnte arbejdsområder vil Poul Pedersen ApS fortsat arbejde med andre opgaver, dog vil projekteringsopgaver ikke blive lige så omfattende som det var i PP Rådgivning A/S.

 

Virksomheden udfører tilstandsrapporter og energimærkning i forbindelse med hussalg i det meste af Jylland. Energimærkning af store ejendomme udføres i hele landet.

 

Virksomhedsadresse:

H C Andersensvej 92, 7430 Ikast

Poul Pedersen, Bygningsingeniører og Konsulenter ApS - Telefon 96 60 10 10 - Mobil 23 22 05 54 - Email info@pp-ikast.dk